Wis Gedhe Kok Ngguyu Tuwa

Author:

Jika kamu sedang mencari jawaban atas pertanya wis gedhe kok ngguyu tuwa, kamu berada di halaman yang tepat. Kami punya sekitar 10 tanya jawab mengenai wis gedhe kok ngguyu tuwa. Silakan baca lebih lanjut di bawah.

story wa jowo ngancani teko ngisor kuwi luweh indah youtube

wong wis gedhe kok ngguyu tuwa ngguyu tuwa tegese ​

Pertanyaan: wong wis gedhe kok ngguyu tuwa ngguyu tuwa tegese ​

Jawaban:

nangis

maaf kalo salah

soalnya ngguyu didaerahku tuh ketawa jadi maaf kalo salah

1).wis menenga aja ngguyu tuwa. ngguyu tuwa tegese….2). yen cilik

Pertanyaan: 1).wis menenga aja ngguyu tuwa. ngguyu tuwa tegese….
2). yen cilik dadi kanca, yen gedhe dadi mungsuh. batange cangkriman iku…….
3). paribasan : kuntul diunekake dhandhang tegese…….
4). paribasan : sing salah saleh
tegese…….

1)nangis
2)geni(api)
3)cetha cetha manuk kuntul kok diunekake manuk gagak
4)sing sapa salah bakal konangan

Semoga membantu(:

wong wis gedhe kok mgguyu tuwa karepe cangkriman. belenderan ne.​

Pertanyaan: wong wis gedhe kok mgguyu tuwa karepe cangkriman. belenderan ne.​

Jawaban:

MAKSUDNYA APA? SOALNYA

wis wedhe kok ngguyu tuwa. ngguyu tuwa tegese

Pertanyaan: wis wedhe kok ngguyu tuwa. ngguyu tuwa tegese

nangis,.
maaf kalo salah

ngguyu tuwa, sepertinya artinya nangis

Wis gedhe kok ngguyu tawa

Pertanyaan: Wis gedhe kok ngguyu tawa

Jawaban:

maaf klo salah yah

saya lagi males nulis jadi jawabanya di

screenshot ajah

Cangkriman: Wis gedhe kok ngguyu tuwa

Pertanyaan: Cangkriman: Wis gedhe kok ngguyu tuwa

Cangkriman: Wis gedhe kok ngguyu tuwa?
Batangane: Nangis.

aksara jawa wis gedhe kok ngguyu tuwa

Pertanyaan: aksara jawa wis gedhe kok ngguyu tuwa

Maaf kalo tulisannya jelek

Wit jati gedhe iku cocog kanggo cagak mesjid merga ….a.

Pertanyaan: Wit jati gedhe iku cocog kanggo cagak mesjid merga ….
a. wis tuwa lan tukule lempeng
c. wis tuwa lan bisa digunakake
b. wis tuwa lan gedhe banget
d. wis tuwa lan gampang ditegor

plis cepet bantu ya:’​

Jawaban:

B. wis tuwa lan bisa digunakake

Golekana batangane tembung cangkriman ing ngisor iki !a. sawah rong

Pertanyaan: Golekana batangane tembung cangkriman ing ngisor iki !

a. sawah rong kedhok galengane Sitok
b. wis gedhe kok ngguyu tuwa ​

Jawaban:

a. godhong gedhang

b. nangis

Penjelasan:

maaf kalo slah

Cangkriman: Wis gedhe kok ngguyu tuwa

Pertanyaan: Cangkriman: Wis gedhe kok ngguyu tuwa

Jawaban:

Nangis

Penjelasan:

Maaf kalo salah ‘^’

Aowkoakwoakowkaowk